Τελετή έναρξης του καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα 2018»
Απόκριες στην Αμαλιάδα 2018 – Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Πότε; Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 4:30 μ.μ.

Πού; Πλατεία Αγίου Αθανασίου, Αμαλιάδα, Ηλεία

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 16:30 το απόγευμα, ξεκινάει για ακόμα μία χρονιά στην Αμαλιάδα η μεγάλη γιορτή του κεφιού, της χαράς και της διασκέδασης, με την Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού Δήμου Ήλιδας «Αποκριές στην Αμαλιάδα 2018», που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε κλίμα καρναβαλιού, θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους ξυλοπόδαροι, κλόουν και σόου με φωτιές, ενώ σε ρυθμούς αποκριάς θα μας… χορέψουν οι σχολές χορού της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα οι χορευτές της σχολής Bailo και της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «ΗΛΙΔΑ 91,1», οι οποίοι θα πάρουν τη σκυτάλη για να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια latin και χορευτικής μουσικής, μετατρέποντας το χώρο της πλατείας σε ένα τεράστιο υπαίθριο πάρτι!

Η φετινή τελετή έναρξης θα αποτελέσει τον προπομπό για την κορύφωση του μεγάλου καρναβαλικού θεσμού της Ηλείας, που για φέτος έχει προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018, με την νυχτερινή ποδαράτη και την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού αντίστοιχα.

Σας περιμένουμε όλους –μικρούς και μεγάλους– με μοναδικό εφόδιο την στολή σας και μια μάσκα!

Καλό καρναβάλι!!!