Συναυλία της Ευρωπαϊκής Χορωδίας στην Αγία Σοφία Ανδραβίδας

Πότε; Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:30 μ.μ.
Πού; Αγία Σοφία, Ανδραβίδα, Ηλεία

Στο πλαίσιο δημιουργίας πολιτιστικών ομάδων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρουσιάζει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:30 μ.μ., μια συναυλία – σπουδή της Ευρωπαϊκής Χορωδίας στον αρχαιολογικό χώρο της Αγίας Σοφίας Ανδραβίδας. Η χορωδία αποτελείται από 16 μουσικούς-χορωδούς χωρίς μουσική διεύθυνση.Θα ακουστούν θρησκευτικά έργα από την εποχή της Αναγέννησης έως σήμερα, καθώς και τραγούδια με ένα ευρύτερο θρησκευτικό συμβολισμό της Δυτικής Ευρώπης.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την πρωτοβουλία δημιουργίας πολιτιστικών ομάδων, βάζει σε πρώτο πλάνο την ανοικτότητα και την εξωστρέφεια προς την κοινωνία, αλλά και την προώθηση του πολιτισμού, δίνοντας βήμα σε όλους, φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό αλλά και νέους δημιουργούς-καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής μας, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα της συμπόρευσης της επιστήμης και της τέχνης.

Στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στεγάζονται και λειτουργούν, Συμφωνική ορχήστρα, Ευρωπαϊκή χορωδία, Βυζαντινή χορωδία, Χορευτική ομάδα και σύντομα Θεατρική ομάδα.

Αναγνωστόπουλος Γιάννης

Υπεύθυνος Πολιτιστικών Ομάδων – Δράσεων του ΕΑΠ

Πηγή: https://www.eap.gr