Ο Αντώνης Μιτζέλος στη Ζαχάρω

Πότε; Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ.

Πού; Barcode, Ζαχάρω Ηλείας

Πόσο; Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Πληροφορίες – κρατήσεις: 698 234 8362

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και κιθαρίστες, ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ροκ μπάντας Τερμίτες, προσφάτως και τραγουδοποιός, ο Αντώνης Μιτζέλος, παράλληλα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με την Κιθαρωδια στην Αθήνα,  συνεχίζει το ταξίδι του στον δρόμο της μουσικής με μια συναυλία στο BARCODE στη Ζαχάρω !

Κουβαλάει στις αποσκευές του νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια , τις νέες του μουσικές και το υλικό από το καινούργιο του κιθαριστικό διπλό cd με τίτλο ‘ΣΚΙΑΘΟΣ’ που μόλις κυκλοφόρησε και όλα τα αγαπημένα τραγούδια του όπως, το Με το ίδιο μακό – Φύλακας άγγελος – Κόψε και μοίρασε στα δυο – Πόσο σε θέλω – Η πρώτη μας φορά – Βασίλισσα της σιωπής – Ψυχή βαθιά – Δεν λέει η καρδιά να μάθει κ.α .

Η παράσταση αυτή της Κιθαρωδιας 2 είναι μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, εκρηκτική αλλά και ατμοσφαιρική με μεγάλη διάθεση για «παιχνίδι» και ανατροπή. Ο Αντώνης παίζει κιθάρες, αφηγείται, αυτοσχεδιάζει, επιλέγει και τραγουδάει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans, δοσμένα με σύγχρονη ροκ αισθητική.

Τραγούδια δικά του με ηλεκτρικό ήχο, αυτοσχεδιασμοί και οργανικά στο πρώτο μέρος και τραγούδια αγαπημένα άλλων συνθετών και φίλων με μια ακουστική κιθάρα στο δεύτερο. Όλα αυτά μαζί με το κάλεσμα επί σκηνής νέων καλλιτεχνών, μουσικών, τραγουδοποιών και ερμηνευτών, κάνουν την παράσταση της Κιθαρωδιας έναν ζωντανό πυρήνα τέχνης. Το βράδυ της Παρασκευής 22/12 θα είναι γεμάτο από ψυχαγωγία,επικοινωνία, ποιοτική μουσική και χαρά.

Καλεσμένος επί σκηνής ο εξαιρετικός πιανίστας και διευθυντής του ωδείου «Piano & Music» σε Πύργο και Ζαχάρω, Χρήστος Τσατσαμπάς και οι νέες ερμηνεύτριες μαθήτριες του Piano&Music σε διδασκαλία: Βίλη Σινούρη (Έλλη Καραπαπά, Μαίρη Μικελοπούλου, Ιωάννα Κλωνάρη, Δόνια Καραχάλιου,Λυδία Ξένου,Κανέλλα-Χρυσοβαλάντου Τούντα, Ξακουστή Βολλάρη)και ο νέος ταλαντούχος ερμηνευτής Κωνσταντίνος Δράκος από την Ζαχάρω.

Αντώνης Μιτζέλος – τραγούδι , κιθάρες
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος – τύμπανα
Γιώργος Πανταζής – πιάνο , πλήκτρα , φωνητικά

Έναρξη: 22:00 | είσοδος 10€ με ποτό
Πληροφορίες – κρατήσεις 698 234 8362
BARCODE Κεντρική Πλατεία | Ζαχάρω

facecook/com/barcode.barclub

www.facebook.com/ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΙΤΖΕΛΟΣADONIS-MITZELOS-42758056678

Πηγή: https://www.facebook.com/events/314383649047475/