Καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 2018

Πότε; Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 στις 8:00 μ.μ.

Πού; Κατασκηνωτικός χώρος Σκαφιδιάς, Ηλεία

Προσκοπικός θεσμός η Καλοκαιρινή Συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας.
Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά,στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι περάσαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού,αλλά και φιλοπρόσκοποι, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας, όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.
Αναμένεται να παραστούν μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο,προσωπικότητες της περιοχής,ανώτερα στελέχη κλ.
Το ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη 23η Αυγούστου και 8 μ.μ. στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς (εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας).
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί την κατασκήνωση του, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
Μετά την Προσκοπική Πυρά και από το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλαιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..

    Δηλώσεις συμμετοχής,έγκαιρα, στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.