Καταδύσεις
Φωτογραφία από https://www.ileiadivecenter.gr/

Πού; Κοκκίνου 26, Πύργος Ηλείας
Τηλέφωνο: 6938980452
email: info@ileiadivecenter.gr
Facebook: httpss://www.facebook.com/www.ileiadivecenter.gr/timeline
Site: https://www.ileiadivecenter.gr/

Το ileia Dive Center είναι ένα καινούργιο καταδυτικό κέντρο και σχολή με έδρα τον Πύργο.

Ο εκπαιδευτής του Ileia Dive Center, Νεκτάριος Λιάβας είναι Specialty Instructor των παρακάτω ειδικοτήτων: Enriched Air, Night, Deep, Wreck, O2 Provider, Project Aware, Peak Performance Buoyancy, Aware Coral Reef Conservation, Care for Children w/AED, EFR. Τα μαθήματα παραδίδονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μαθήματα:

Discover scuba dive

Επειδή σίγουρα έχετε μαγευτεί παρακολουθώντας διάφορα ντοκυμαντέρ στην τηλεόραση, αλλά ακόμα υπάρχει «κάτι» το οποίο δεν σας αφήνει να το τολμήσετε, η κατάδυση γνωριμίας στο ileia dive center είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

Padi seal team

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Open Water

Το πρώτο καταδυτικό επίπεδο για να γίνει κάποιος Αυτόνομος Δύτης.

Advance open water

Αν νοιώθετε έτοιμοι να «εμβαθύνετε» ακόμα περισσότερο στον υποβρύχιο κόσμο μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα Προχωρημένου Δύτη Ανοικτής Θάλασσας, το οποίο απαρτίζεται από 5 Καταδύσεις Περιπέτειας.

Rescue diver

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά την γνώμη πολλών είναι το πιο χρήσιμο στην καταδυτική εξέλιξη του αυτοδύτη. Εστιάζεται στην ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων του δύτη, απαραίτητες για τη διασφάλιση της δικής του ασφάλειας, αλλά και του καταδυτικού του συντρόφου.

Dive master

Το πρόγραμμα Αρχηγός Κατάδυσης (dive master) αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι του αυτοδύτη στην επαγγελματική βαθμίδα της PADI. Μαζί με τη βαθμίδα του εκπαιδευτή αποτελούν τις πιο περιζήτητες ειδικότητες στο χώρο των επαγγελματιών κατάδυσης.

Πηγή: https://www.ileiadivecenter.gr/