Ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση Παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων

Πότε; Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 στις 8:00 μ.μ.

Πού; Κατασκηνωτικός χώρος της Σκαφιδιάς, Ηλεία

Κι εφέτος, συνεχίζοντας την όμορφη δεκαετή παράδοσή τους, τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση, Παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων, στη διάρκεια της κατασκήνωσης των Προσκόπων του Πύργου.
Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τρίτη 22α Αυγούστου και 8 μμ..στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς (εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας).
Στην κατά γενική ομολογία -από τα προηγούμενα χρόνια- επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές, καθώς και φίλοι τους , γονείς των προσκόπων, στελέχη από Αθήνα, από Πελ/σο και προσωπικότητες της Ηλείας.
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο της Κατασκήνωσης των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
Μετά από το φαγητό, οι μουσικοί τους, με επιμέλεια του Παύλου Αυγερινόπουλου  και άλλων μουσικών-μελών θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.
Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρ. Γιατρά και Στάθη Κυριακόπουλο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.