4ο Κυνήγι χαμένου θησαυρού δρυοδάσους Φολόης

Πότε; Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι

Πού; Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, Φολόη

Πόσο; 2 ευρώ

Για άλλη μια χρονιά ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια πραγματοποιείται στο Δρυοδάσος της Φολόης από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύνδεσμο Φολόης – Αρχαίας Ολυμπίας. Το 4ο, πλέον, κυνήγι χαμένου θησαυρού, που ήρθε για να γίνει θεσμός, ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα διασκεδάζοντας αλλά και απολαμβάνοντας αυτό το όμορφο και σπάνιο μέρος.

Ένα παιχνίδι μνήμης, ομαδικότητας αλλά και διασκέδασης, που ήρθε για να δοκιμάσει την αντοχή και την παρατηρητικότητα σας, ώστε να φτάσουμε στην επίλυση του μυστηρίου. Όποιες ομάδες θεωρούν ότι καλύπτουν αυτά τα χαρακτηριστικά ή θέλουν να δοκιμαστούν σε αυτά, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6998333749, 6973381207, για να δηλώσουν συμμετοχή.
Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν 4 ή 5 μέλη και η συμμετοχή είναι 2 ευρώ το άτομο. Δεκτές θα γίνουν μόνο οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου 17/02/2018. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί το φετινό σενάριο.
Έχει αποδειχτεί από την ιστορία των χαμένων θησαυρών ότι οι ομάδες που θα είναι αποκριάτικα ντυμένες λαμβάνουν μια μαγική δύναμη από τον Μέγα καρνάβαλο και έτσι αυξάνεται η παρατηρητικότητα και η οξύτητα του πνεύματος τους…