Πρόγραμμα Cine Άντζελα από 28-7-17 μέχρι 3-8-17

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 ελάτε να διασκεδάσουμε με τη γαλλική κωμωδία «ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ»

Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μία εταιρία που εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι για τους παντρεμένους πελάτες του: από παράνομο ταξιδάκι με την ερωμένη μέχρι τρελές κραιπάλες με τους κολλητούς. Μαζί με τον συνεργάτη του και τον νέο του υπάλληλο καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γκρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται, και θα της κρύψει την πραγματική φύση της δουλειάς του. Τι θα γίνει όμως όταν αντιληφθεί ότι ο πατέρας της είναι πελάτης του..; Ασταμάτητα γέλια σε μια φαρσοκωμωδία ιδανική για ένα βράδυ του καλοκαιριού!

Κυριακή 30, Δευτέρα 31 Ιουλίου και Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 έρχεται –επιτέλους- η «WONDER WOMAN»!

Η υπερηρωίδα που έκλεψε την παράσταση στην ταινία «BATMAN v SUPERMAN», έκανε μέχρι και τον Deadpool να υποκλιθεί, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, τώρα στην οθόνη του #cineantzela! Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, μελλοντική Wonder Woman, μεγαλώνει ως Αμαζόνα. Το νησί της είναι ένας παραδεισένιος τόπος, καλά προστατευμένος από την οργή του πολεμοχαρή θεού Άρη. Όταν ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές του και την πληροφορεί για τον μεγάλο πόλεμο που μαίνεται στον γνωστό κόσμο, η Νταϊάνα θα εγκαταλείψει την πατρίδα της, και θα διαβεί το κατώφλι της μάχης….

Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 έρχεται ένα σκυλάκι ροκ θρύλος «ΜΠΑΝΤΙ, Ο ΡΟΚ ΣΤΑΡ»

Ο Μπάντι, ένα θιβετιανό μαστίφ, φυλάει μαζί με τον πατέρα του ένα κοπάδι πρόβατα, αλλά έχει τάσεις… καλλιτεχνικής φυγής. Η έφεσή του στη μουσική τον οδηγεί στη πόλη, όπου θα κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ροκ σταρ . Ο νεαρός τετράποδος χαρακτήρας πάει κόντρα στις επιταγές της κοινωνίας και ανοίγει το δικό του δρόμο του ή ….μάλλον συνθέτει τη δική του μελωδία της ευτυχίας!

Ώρα προβολής ταινιών 21:45.

Πηγή: https://www.facebook.com/cineantzela/