83η Ιππική Έκθεση ΑνδραβίδαςΤο πρόγραμμα της 83ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας
Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Οι εκδηλώσεις της 83ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, ξεκινούν την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη στις 7:30 το απόγευμα με την διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Το άλογο μας ενώνει» από τις ΙΠΠΟΔΟΡΜΙΕΣ Α.Ε και εισηγητή τον κ. Άγγελο Αλιφέρη και ομιλητή τον κ. Βύρωνα Κουκλόπουλο. Η ομιλία θα γίνει στο Δημοτικό Μέγαρο Ανδραβίδας.

Στις 8:30 το βράδυ θα ακολουθήσουν χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις «Σε στιγμές πανηγυριού» με την συμμετοχή του Συλλόγου Φίλων Πολιτισμού Ανδραβίδας και Πεδινής Ηλείας «Η ΕΣΤΙΑ», στην πλατεία της Αγίας Σοφίας.

Το Σάββατο παραμονή και Κυριακή ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Σοφίας ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός από τις 8 το πρωί ως τις 4  το απόγευμα υπό την επίβλεψη της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Καθόλη τη βδομάδα ο Λαογραφικός Σύλλογος ΜΩΡΙΑΣ θα πραγματοποιεί ξεναγήσεις στο λαογραφικό του μουσείο παρέχοντας κεράσματα παραδοσιακών εδεσμάτων. Χώρος ξενάγησης δημοτικός χώρος ΕΣΤΙΑΣ.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 10:30 το πρωί θα γίνει η έναρξη των διαδικασιών της Ιππικής έκθεσης με την εξέταση των αλόγων από την Ελλανόιδικο Επιτροπή.
Στις 7:30 το απόγευμα θα ψαλλεί ο Εσπερινός της Αγίας Σοφίας και θα ακολουθήσει η περιφορά της Εικόνας. Η νυχτερινή φαντασμαγορική εκδήλωση με τις επιδείξεις Φιλίππων και ίππων θα γίνει στις 9:30 το βράδυ στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας με πολλά ακροβατικά και καλλιτεχνικά και διοργανώνεται από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τους ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ. Η εκδήλωση που αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες κόσμου θα λήξει μετά τις 11 το βράδυ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 11 το πρωί θα γίνει η βράβευση των συμμετεχόντων και θα ακολουθήσει η επίδειξη των βραβευθέντων, ενώ το βράδυ στις 8 οι εκδηλώσεις της 83ης Ιππικής Έκθεσης θα κλείσουν, με συναυλία της Φιλαρμονικής Λεχαινών
στην πλατεία της Αγίας Σοφίας και στις 9:30 μουσική βραδιά.