Σεπτέμβρης 2017

Πέμπτη 31 Αυγούστου μέχρι και Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Εγώ ο Απαισιότατος 3  στις 8:40 μ.μ.

Είδος: Animation

Διάρκεια: 90 λεπτά

Καταλληλότητα: Κατάλληλο για όλους

Περισσότερα

 

 

 

 

ΔουνκέρκηΔουνκέρκη στις 10:15 μ.μ.

Είδος: Πολεμική, 2017

Διάρκεια: 106 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν

Παίζουν: Φιόν Γουάιτχεντ, Μπάρι Κέογκαν, Μαρκ Ρέιλανς, Τομ Χάρντι, Κίλιαν Μέρφι

Καταλληλότητα: Από 15 ετών

Περισσότερα

 

 

 


Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου μέχρι Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο γιος του Μεγαλοπατουσά στις 8:30 μ.μ.

και

Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή στις 10:15 μ.μ.

Οι προβολές συνεχίζονται στο Σινέ Άντζελα με δύο ολοκαίνουριες ταινίες αυτή την εβδομάδα από Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου!

Στις 20:30 το παιδικό «Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ»

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και μαζί να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο….

Στις 22:15 η κωμωδία «Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ»!

Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς) καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.