Πρόγραμμα σινεμά Ορφέα στον Πύργο από 13-7-17 μέχρι 19-7-17

Ο Πλανήτης των Πιθήκων : Η Σύγκρουση

Είδος: Περιπέτεια
Διάρκεια: 133 λεπτά
Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς
Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μαρίζα Τομέι
Καταλληλότητα: Από 12 ετών
Ώρες προβολής:  7:40 μ.μ. και 10:00 μ.μ.

Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.


Ο Πλανήτης των Πιθήκων : Η Σύγκρουση

Είδος: Περιπέτεια, 2017
Διάρκεια: 142 λεπτά
Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Παίζουν:  Άντι Σέρκις, Γούντι Χάρελσον, Τζούντι Γκριρ, Στιβ Ζαν
Καταλληλότητα: Από 12 ετών
Ώρα προβολής: 9:50 μ.μ.
Υπόθεση: 

Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση», το τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Σίζαρ και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη.

Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Σίζαρ παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σίζαρ και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

Πηγή: http://www.villagecinemas.gr/el/kinimatografoi/the-mall-14-cinemas/movie/?c=104566