Μάγια η Μέλισσα

Μάγια η Μέλισσα

Είδος: Animation

Διάρκεια: Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άλεξ Στάντερμαν.

Καταλληλότητα: Κατάλληλο για όλους

Υπόθεση:

Η μικρή Μάγια μπορεί να βγήκε μόλις απ’ το αυγό της, αλλά είναι ένας σίφουνας, γεμάτος περιέργεια, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης. Ένας από αυτούς είναι να μην εμπιστεύεται τις σφήκες και τα άλλα έντομα που ζουν πέρα από το λιβάδι. Η Μάγια όμως δεν μπορεί παρά να κάνει φιλίες με τον Φλιπ, την ακρίδα, τον Κερτ το σκαθάρι ακόμα και τον Στινγκ, τη νεαρή σφήκα!

Μία ατρόμητη παρέα που όμως οι άλλες μέλισσες δεν βλέπουν με καλό μάτι… Όταν κάποιος κλέβει τον βασιλικό πολτό, όλες οι υποψίες πέφτουν στις σφήκες και η Μάγια μπαίνει στο στόχαστρο ως συνεργός τους. Μόνο ο καλόκαρδος Βίλυ την πιστεύει και την βοηθάει να λύσουν το μυστήριο, παρέα με τους υπόλοιπους φίλους της. Μετά από ένα μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι, η Μάγια, ο Βίλυ και η υπόλοιπη παρέα θα ανακαλύψουν τον πραγματικό φταίχτη και θα καταφέρουν να φιλιώσουν τους κατοίκους του μεγάλου και πλούσιου λιβαδιού.

Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο “Οι περιπέτειες της Μάγια της Μέλισσας”, του Γερμανού συγγραφέα Βάλντεμαρ Μπόνσελς, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1912.

Χάρη στην περιέργειά της, η μικρή Μάγια η μέλισσα και ο φίλος της ο Βίλυ, θα σώσουν την κυψέλη τους από τον σύμβουλο της άπληστης βασίλισσας και θα δώσουν ένα τέλος στην μακρόχρονη έχθρα ανάμεσα στις μέλισσες και τις σφήκες. 19 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους!

Πηγή: https://www.weirdwave.gr/?p=2734