Ηλειακά – Ομαδική εικαστική έκθεση

Πότε; Από Τετάρτη 4 Οκτωβρίου μέχρι και Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Πού; Ελληνογαλλικός Σύσνδεσμος, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (πλατεία Κολωνακίου), Αθήνα

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων, στο πλαίσιο του κύκλου των πολιτιστικών εκδηλώσεων, οργανώνει την Ομαδική Εικαστική Έκθεση συγχρόνων Ηλείων καλλιτεχνών «ΗΛΕΙΑΚΑ».

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια της έκθεσης την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, στην πλατεία Κολωνακίου 2, στον 4ο όροφο.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα Ηλείων καλλιτεχνών που έχουν μια αξιοσημείωτη παρουσία στον ελληνικό και διεθνή χώρο, αλλά και νεώτερων, που η μέχρι τώρα παρουσία τους δείχνει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Συμμετέχουν οι:

Γιάννης Αδαμάκος, Ανδρέας Γαβριλιάδης, Δημοσθένης Δαββέτας, Θανάσης Εξαρχόπουλος, Πάνος Εξαρχόπουλος, Εβίτα Κανέλλου,Νίκος Κασκούρας, Αγγέλικα Κοροβέση, Δημήτρης Κοροβέσης, Κατερίνα Κυπριώτη, Πένυ Κωνσταντίνου, Απόστολος Λάβδας, Δανιήλ Παναγόπουλος, Χάρης Παπαδημητρακόπουλος, Σοφία Πετροπούλου, Δημήτρης Σιδηροκαστρίτης, Τάκης Σινόπουλος, Όλγα Στεφάτου, Αριστείδης Χρυσανθόπουλος.

Επιμελήτρια έκθεσης: Ίρις Κρητικού, ιστορικός τέχνης.

Διοργάνωση: Gallery Kourd

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας: τη Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ και το Κτήμα Μερκούρη για την προσφορά των γνωστών σε όλους μας κρασιών του που θα απολαύσουμε.

Σας περιμένουμε!

Ώρες λειτουργίας Έκθεσης:

Τετάρτη 4/10 & Σάββατο 7/10: 11:00 – 16:00
Πέμπτη 5/10 & Παρασκευή 6/10: 11:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30

Θα διατίθεται κατάλογος της Έκθεσης, στην τιμή των 5 ευρώ.

Το Σάββατο 7/10, με τη λήξη της έκθεσης, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και κάποιους από τους καλλιτέχνες, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε μαζί τους.

Πηγή: https://www.facebook.com/events/1982959871987249/