Ανοιχτές πόρτες 2018 στο Κτήμα Μπριντζίκη

Πότε; Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Πού; Κτήμα Μπριντζίκη, Λαντζόι, Ηλεία

DIMINUITA at Theater Ktima Brintziki

Με την ευκαιρία της γιορτής των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες», μας καλούν να παρευρεθούμε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουν το Σάββατο 26 Μαΐου, στο Ktima Brintziki, από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 1 το μεσημέρι.
Θέμα της ενημέρωσης είναι η Οινογνωσία, το marketing της πώλησης στους χώρους εστίασης, το service του Οίνου και οι εξέχουσες τοπικές ποικιλίες της Ηλείας και της Πελοποννήσου. Ακόμα, θα παρουσιαστούν ειδικά ποτήρια για τον εμφιαλωμένο οίνο και θα γίνει εξειδικευμένη επίδειξη χρήσης και service.
Θα γίνει ξενάγηση στους χώρους ενός από τα πιο σύγχρονα οινοποιία στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει Γευσιγνωσία.
Στο τέλος της ημερίδας θα μοιραστούν δώρα.

Στο Κτήμα Μπριντζίκη την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, θα παίξουν ζωντανή μουσική οι DIMINUITA!

Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία).

Κορυφαίες στιγμές των εμφανίσεων αυτών ήταν οι συμμετοχές τους στο Djangofolllies Festival 2014, στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012 καθώς και σε όλα τα Djangofest που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από το 2010.

Θα παρουσιάσουν διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής του swing, πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος και μια αναφορά στις κιθαριστικές συνθέσεις του Μανώλη Χιώτη.

Παίζουν κιθάρες και τραγουδούν:
Γιώργος Παπαδογιάννης
Έφη Σαράντη

www.diminuita.com
hello@diminuita.com
Πληροφορίες: 26210 69184