1. Ακύρωση Πυξ Λαξ .Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας ανακοινώνει τη ματαίωση της συναυλίας των Πυξ Λαξ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, λόγω διαφωνίας που προέκυψε με τη διεύθυνση της παραγωγής της συγκεκριμένης συναυλίας.
  2. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω προβλημάτων από την παραγωγή της και όχι από το Φεστιβάλ. Άλλωστε φέτος το Φεστιβάλ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης μας χαρίζει από το ξεκίνημά του ανεπανάληπτες πολιτιστικές εμπειρίες και το κοινό το έχει ήδη αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Κάστρο Χλεμούτσι ενταγμένη στο πρόγραμμα του 7ου Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ενός Φεστιβάλ που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των Ηλείων και των επισκεπτών, σειρά έχει ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας να προσφέρει στις 18 Αυγούστου μια Νύχτα αξέχαστη για αυτό το Καλοκαίρι, με ένα πολυπληθές κοινό που οι διοργανωτές θεωρούν ότι θα τον ακολουθήσει και στο μαγευτικό Κάστρο Χλεμούτσι.